HARMADIK THÁLIA HUMORFESZTIVÁL 2015. FEBRUÁR 11-TŐL 15-IG. FŐSZEREPBEN: A NEVETÉS! KEDVEZMÉNYES BÉRLETEK MÁR KAPHATÓK JEGYÉRTÉKESÍTŐ PONTJAINKON!
Két szék között – sajtónyilvános stúdióbeszélgetés
2015. január 30.

Közeledve a Valentin naphoz –  február  11-én 16 órától – , a sajtó részére nyilvános stúdióbeszélgetést szervezünk februári bemutatónk, a Két szék között c. darab kapcsán. A beszélgetésre Önöket is várjuk szeretettel! A részvétel ingyenes, de regisztrációhóz kötött. További részletek a hírben.

 

Meglepetés Az Űr-zűr előadáson!
2015. január 28.
A gyerekeknek szóló Az Űr-zűr című mesejátékunk szereplői meglepetéssel készülnek a közönség számára! Azok a kis színházlátogatók, akik január 30-i előadás végén helyesen válaszolnak a feltett kérdéseinkre, vidám kifestőt kapnak ajándékba! És hogy mire figyeljetek a színpadon? Kattinstatok, és megtudjátok, mik lesznek a kérdések!
Állásajánlat
2015. január 19.
A Thália Színház gyakorlattal rendelkező víz-gáz szerelőt keres azonnali belépéssel, teljes munkaidőben. A jelentkezők szakmai önéletrajzát a kisstibor@thalia.hu e-mail címre várjuk.

Műsorváltozás!
2015. január 27.
A Jövőre veled, ugyanitt! c. előadás február 22-én és március 22-én ELMARAD. A jegyeket a Thália Színház pénztárában visszaváltjuk. A Bánfalvy Stúdió további előadásairól a stúdió képviselői szolgálnak felvilágosítással. Köszönjük megértésüket!
Görög László interjú!
2015. január 26.

Görög László, aki színházi szerepei mellett rendezőként is dolgozik, 2012 óta a Miskolci Nemzeti Színház művésze. Február 11-én a 3. Thália Humorfesztivál keretében lép a budapesti közönség elé a Tóték című darab őrnagyaként. Az előadás kapcsán beszélgettünk a darab aktualitásáról, üzenetéről.

Készülünk a februári bemutatónkra!
2015. január 6.
Megkezdtük februári bemutatónk, a Két szék között című vígjáték próbáit! A színpadon egy fürdővárosban játszódó történet elevenedik meg. A múlt századelőn nyaraló társaságban ördöngös férj, dévaj feleség, léha szerető, erkölcsrendész kaszinótáncosnő, dacos művészlélek. Georges asztalán egy lezárt boríték, benne a nő neve, akit végül választani fog...