Csányi és Schell kettőse új darabban!
2015. március 19.
Megkezdődtek májusi bemutatónk, a Ketten egyedül próbái. A kétszereplős darabban az Esküvőtől válóperig egymással perlekedő és a Liliom tragikus sorsú szerelmespárja után Csányi Sándor és Schell Judit új helyzetben látható a színpadon, egy kapcsolat kezdetén.
Napló-szilánkok 100!
2015. március 17.
Március 29-én 100. előadásához érkezik a Napló-szilánkok! Móricz Zsigmond 'Naplók 1924-1925' címmel kiadott memoárjából B.Török Fruzsina írt  monodráma változatot. Móricz gondolatait Koltai Róbert jeleníti meg.
MASZK gálaest a Tháliában!
2015. március 16.
Idén március 30-án a Thália Színház ad otthont a MASZK Gálának. A Színházi Világnap alkalmából – 1999 óta – minden évben megrendezésre kerülő jótékonysági gálaest a MASZK Országos Színészegyesület kezdeményezésére és szervezésében jön létre.
Porogi Dorka interjú
2015. március 8.
A Határon Túli Hétfők sorozatának következő vendége a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Pintér Béla Kaisers Tv, Ungarn című előadásával. Az előadás rendezőjét, Porogi Dorkát a különleges darabválasztásról, a múlttal való szembenézésről, 1848 emlékezetéről, tévéfoglalásról, kétlakiságról kérdezte Spilák Klára.
Két szék között premier!
2015. március 1.
Február 28-án megtartottuk a Két szék között című bájos francia vígjáték premierjét! Az előadáson nagy odaadással és szeretettel dolgoztak az alkotók a hat hetes próbafolyamat során. A múlt századelőn divatosnak számító társalgási vígjáték felélesztésére tett kísérletből egy végtelenül kedves és vidám darab született Méhes László rendezésében.
Ùj produkció Koltai Róbert rendezésében!
2015. február 25.
A Jelenetek 2 házasságból és a Napló-szilánkok sikere nyomán áprilisban új bemutatóra készül a Thália Színház Mikroszínpadán Koltai Róbert. Lev Tolsztoj Kreutzer-szonátája alapján készült előadásban Koltai Róbert partnere Gubás Gabi lesz, Koltai pedig nem csak játssza, hanem rendezi is a darabot!