A 2015/2016-OS ÉVADBAN TÖBB BÉRLETKONSTRUKCIÓVAL IS SZERETNÉNK KEDVEZNI KÖZÖNSÉGÜNKNEK! TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS ITT=>

Lezárult az Alul semmi fiúszereplő casting első fordulója
2015. május 21.
Alul semmi című októberi bemutatónk prózai fiúszerepére castingot hirdettünk, melyet május 18-án tartottunk a Nagyszínpadon. Jó ritmusérzékkel, tánc- és énektudással, esetleg színjátszásban szerzett jártassággal rendelkező 10-12 éves fiúkat kerestünk.
Tovább
Réthly Attila: Tógás kalandok a színpadon
2015. május 20.
Világszerte népszerű darab a Félúton a Fórum felé, a magyar nézők azonban a színpadi változatát kevésbé ismerhetik. Miért ez a Thália új produkciója?

– A darabot Hamvai Kornél kollégám ajánlotta figyelmembe – aki aztán a kedvemért újra is fordította –, amikor Szombathelyen arra kértek, hogy a nyári játékok alkalmából álljunk elő egy római kori történettel.
Félúton a Fórum felé sajtótájékoztató
2015. május 13.
Ókori római kiruccanásra invitálja nézőit a Thália Színház a 2014/2015-ös évad utolsó, június 12-i bemutatóján. A Félúton a Fórum felé előrelépés a színház társulatának, mondta el Réthly Attila rendező, hiszen „amit eddig megtanultak a bohózatokban, azt most zenével párosítják”. A május 12-i, aquincumi sajtótájékoztatón a főrendező előrevetítette a következő évadot is.
Ketten egyedül premier
2015. május 11.
Hatalmas sikerrel mutattuk be szombaton a Ketten egyedül című New York-i duettet Schell Judit és Csányi Sándor szerepelésésvel, Goda Krisztina rendezésében. Nagy örömmel fogadta a közönség, hogy ismét együtt láthatta a párost, az évadok óta töretlenül népszerű Esküvőtől válóperig után.
Bérletek 2015/2016
2015. május 7.
A 2015/2016-os évadban több bérletkonstrukcióval is szeretnénk kedvezni közönségünknek. Megújul az idei évadban nagy népszerűségre szert tett Premier bérlet – VIP-Premier bérlet néven kapható. A Kalandor bérletet a klasszikus vígjátékok, az Abszurd bérletet a fekete humor, a Randevú bérletet pedig a romantikus komédiák kedvelőinek állítottuk össze. 
TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS ITT
Világsikerek, ősbemutatók a Thália Színházban
2015. május 7.
A 2015/2016-os évadban újra bővül a Thália Színház művészeinek köre. A jövő évadtól Lovas Rozi is nálunk próbál, Georges Feydeau: Rövid a póráz és Martin McDonagh: A nagy kézrablás címmel bemutatásra kerülő darabjaiban áll közönség elé, valamint átveszi Sodró Eliza szerepét a Két szék között című produkcióban és Gubás Gabi szerepét a Hétköznapi őrületekben.