Schell Judit interjú
2015. április 28.
Május 9-én mutatjuk be a Ketten egyedül című darabot Goda Krisztina rendezésében, melyben Schell Judit partnere ismét Csányi Sándor lesz.

Tovább az interjúhoz
Utoljára látható előadások
2015. április 24.
Négy nagyszínpadi előadásunktól búcsúzunk az évad végén. Molnár Ferenc Liliom című előadását április 12-én játszottuk utoljára; Madách Színházzal közös produkciónk, az Ördöglakat április 30-án látható végső alkalommal; a Feydeau egyfelvonásosaiból készült Esküvőtől válóperig utoljára május 22-én látható, a Balkán Kobra című zenés rajcsúrt utolsó előadását pedig május 28-án nézhetik meg.
Májusban ismét Szemle!
2015. április 4.

Május 11. és 15. között negyedik alkalommal rendezzük meg a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjét, melyen 5 nap alatt 8 előadást láthat majd a közönség!  A színház jegypénztárában és szervezési osztályán már kaphatók a kedvező árú fesztiváljegyek és bérletek.

Lezárult a táncos casting
2015. április 21.
A Félúton a Fórum felé című musical-komédia táncos szerepeire castingot hirdettünk, melyet április 20-án tartottunk a Nagyszínpadon. A válogatást a kurtizánok figuráira írtuk ki, és olyan különleges alkatú - magas, telt idomú - 20 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését vártuk, akik profi tánctudás birtokában vannak.
Siket és nagyothalló fiatalok vendégeskedtek a színházban
2015. április 20.
Jelnyelvi tolmácsolás és indukciós hangerősítéssel történő kommunikációs akadálymentesítés révén a A férfiagy, avagy nincs itt valami ellentmondás? előadását 32 siket és nagyothalló fiatal nézte meg halló kísérőik társaságában a Thália Színházban. Örülünk, hogy nálunk jártak!
Végállomás premier
2015. április 13.
Nagy sikerrel mutattuk be Végállomás című előadásunkat szombaton a Thália Színház Mikroszínpadán! A feszült krimit Lev Tolsztoj Kreutzer-szonátája alapján B. Török Fruzsina alkalmazta színpadra - a fiatal szerzőnek a Jelenetek 2 házasságból és a Napló-szilánkok után ez a harmadik közös produkciója Koltai Róberttel, aki az előadás főszereplője és rendezője is egyben.