A 2015/2016-OS ÉVADBAN TÖBB BÉRLETKONSTRUKCIÓVAL IS SZERETNÉNK KEDVEZNI KÖZÖNSÉGÜNKNEK! TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS ITT=>

Közönségzsűrit keresünk!
2015. július 1.

Tavalyi kezdeményezésünk sikere láttán úgy döntöttünk, idén szeptemberben ismét a közönség soraiból választjuk ki a Vidéki Színházak Fesztiválja zsűrijének ötödik tagját. Várjuk azon lelkes nézők jelentkezését, akik kedvet éreznek a feladathoz, akik szeretnének bepillantást nyerni a kulisszák mögé, megismerkedni az alkotókkal, és mindemellett idejük is engedi, hogy a zsűri teljes értékű, döntéshozó tagjaként  részt vegyenek a fesztiválon.

Aputestek a Tháliában
2015. június 29.
Egy fantasztikus helyszín, az Eiffel-csarnok adott otthont évadnyitó darabunk, az Alul semmi imázs- és plakátfotózásának a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő jóvoltából. A fotózáson a darab főszereplői: Szabó Győző, Nagy Viktor, Pindroch Csaba, Vida Péter, Tamási Zoltán és Bán Bálint vettek részt. A csapat segítségére volt öt profi testépítő: Herman Attila, Széplaki Dávid, Papp Tibor, Zákányi Zoltán és Vigh Domonkos, akik szintén élvezték a jó hangulatú fotózást...
2015. június 28.

Réthly Attila 2014 márciusa óta látja el a Thália Színház főrendezői feladatait. Az idei volt az első évad, melynek arculatát, koncepcióját közösen alakították ki Csányi Sándor művészeti- és Hamvai Kornél irodalmi vezetővel. Arra kértük, értékelje a Thália Színház mostani szezonját és meséljen a következő évad terveiről. A beszélgetés közben persze óhatatlanul felmerültek olyan kérdések is, amelyek ma a színházi szakmát leginkább foglalkoztatják. 

Évadzáró társulati ülés 2014/2015
2015. június 25.

Június 22-én, hétfő délelőtt tartottuk évadzáró társulati ülésünket. Bereményi Géza ügyvezető igazgató értékelte az évadot, és hivatalosan is bejelentette a következő évad produkcióit a dolgozók felé. Az eseményen átadtuk a Thália Színház két saját alapítású vándordíját is, melyet a színház művészei és dolgozói az évad legkiemelkedőbb személyiségeinek ítélnek oda.

Végéhez ért az Alul semmi casting-sorozata
2015. június 25.
Alul semmi című októberi bemutatónk prózai fiúszerepére castingot hirdettünk, 10-12 éves, esetleg színjátszásban szerzett jártassággal rendelkező fiúkat kerestünk. Több mint 50 pályázat érkezett, közülük több körben válogattunk, végül már csak heten maradtak az utolsó fordulóban.  
Vidéki Színházak Fesztiválja 2015
2015. június 15.

Szeptember 7. és 13. között ismét Vidéki Színházak Fesztiválja a Thália Színházban, amelynek keretében hét nap alatt nyolc előadást láthat a közönség. Az immár hagyományosan megszervezett évadnyitó program szeptember 7-én, hétfőn a Békéscsabai Jókai Színház produkciójával, Federico García Lorca Bernarda Alba háza című spanyol drámájával kezdődik, amely a lorcai szöveg és a flamenco világának találkozásából született meg, az előadást Béres László állította színpadra.

Félúton a Fórum felé premier
2015. június 15.
Pénteken tartottuk legújabb nyári produkciónk, a Félúton a Fórum felé című Sondheim-darab premierjét. Az előadás zajos sikert aratott, a nézők percekig tartó vastapssal jutalmazták a parádés játékot. A fergeteges zenés komédia főbb szerepeit Vida Péter, Szombathy Gyula, Molnár Piroska, Mózes András, Bánovits Vivianne, Domokos Zsolt, Tamási Zoltán, Pindroch Csaba és Szabó Győző játsszák.
Bérletek 2015/2016
2015. május 7.
A 2015/2016-os évadban több bérletkonstrukcióval is szeretnénk kedvezni közönségünknek. Megújul az idei évadban nagy népszerűségre szert tett Premier bérlet – VIP-Premier bérlet néven kapható. A Kalandor bérletet a klasszikus vígjátékok, az Abszurd bérletet a fekete humor, a Randevú bérletet pedig a romantikus komédiák kedvelőinek állítottuk össze. 
TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS ITT
Világsikerek, ősbemutatók a Thália Színházban
2015. május 7.
A 2015/2016-os évadban újra bővül a Thália Színház művészeinek köre. A jövő évadtól Lovas Rozi is nálunk próbál, Georges Feydeau: Rövid a póráz és Martin McDonagh: A nagy kézrablás címmel bemutatásra kerülő darabjaiban áll közönség elé, valamint átveszi Sodró Eliza szerepét a Két szék között című produkcióban és Gubás Gabi szerepét a Hétköznapi őrületekben.
Bán Bálint interjú
2015. június 15.

Bán Bálint 2014-ben kapott színészdiplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ahol Zámbéki Gábor és Zsótér Sándor növendéke volt. Az elmúlt egy évet szabadúszóként töltötte, ez idő alatt 6 bemutatója volt. A következő évadtól a Thália Színházhoz szerződik.

Lovas Rozi interjú
2015. június 15.
Jövő évadtól a Thália Színházhoz szerződik Lovas Rozi, aki a Pécsi Országos Színházi Találkozón két alkalommal is elnyerte ’A legjobb 30 év alatti színésznőnek’ járó díjat, a színi kritikusoktól tavaly megkapta a ’Legígéretesebb pályakezdőnek’ járó elismerést és hazavihette a Junior Prima díjat is.