HARMADIK THÁLIA HUMORFESZTIVÁL 2015. FEBRUÁR 11-TŐL 15-IG. FŐSZEREPBEN: A NEVETÉS! KEDVEZMÉNYES BÉRLETEK MÁR KAPHATÓK JEGYÉRTÉKESÍTŐ PONTJAINKON!
Korrektúra médiadíj
2014. december 18.
Boldogan jelentjük, hogy a tavalyi év sikere után (Ödön von Horvát: Korunk gyermeke, I. díj) az idén is a Thália Színház rádióstúdiójában készült produkció nyerte hangjáték kategóriában a Korrektúra médiadíjat. A Tasnádi Márton rendezésében készült Sorstalanság című hangjátékban a Thália Színház majdnem minden színművésze szerepelt.
Ünnepi nyitvatartás
2014. december 18.
A jegypénztár, közönségszervezés és a jegyértékesítő pavilon ünnepek alatti nyitvatartási idejéért kattintsanak a hírre. Minden kedves nézőnknek Kellemes Ünnepeket kívánunk!
3. Thália Humorfesztivál
2014. december 16.

2015. február 11. és 15. között harmadik alkalommal rendezzük meg a Humorfesztivált, melynek mottója változatlan: főszerepben a nevetés! Az öt nap alatt összesen 11 produkciót tűztünk műsorra. A darabok válogatásában ezúttal a Kultúrbrigád és Laboda Kornél rendező, dramaturg vett részt. A részletes program már most elérhető!

Karácsonyi ajándékutalvány!
2014. december 11.
Lepje meg szeretteit karácsonykor élményekkel és sok-sok nevetéssel! Jegyárusító helyeinken a repertoárunkon szereplő összes előadásra szabadon felhasználható ajándékutalvány váltható! A részletekért kattintsanak!
Vastaps a Hétköznapi őrületek premierjén!
2014. december 7.
Nagy tapssal fogadta a Thália Színház közönsége a kortárs cseh író, Petr Zelenka Hétköznapi őrületek című darabját. A Béres Attila rendezésében színre vitt előadást látványos vizuális és zenei effektek teszik még emlékezetesebbé. A lírai komédia főbb szerepeit Pindroch Csaba, Szabó Győző, Molnár Piroska és Szombathy Gyula játsszák.
Adventi ajándék hetek!
2014. december 1.
Advent alkalmából ajándékkal szeretnénk kedveskedni Önöknek. Ha szeretnének értesülni új bemutatóinkról, előadásaink időpontjairól, a fesztiválok programjairól, aktuális jegyakcióinkról és egyszeri ajánlatainkról, iratkozzanak fel hírlevelünkre. Karácsony napjáig minden új feliratkozó között hetente páros jegyet sorsolunk ki!