Kedves Nézőink! A  december 16-án 19.30-ra kiírt Telefondoktor című előadásunk december 18-án 19.30-kor kerül megtartásra. A jegyek a pénztárban visszaválthatók vagy más időpontban megtartott előadásra cserélhetők.

A december 12-én 19.00 órára meghirdetett Mulatság című előadásunk technikai okok miatt elmarad. A jegyek a pénztárban visszaválthatók vagy más időpontban megtartott előadásra cserélhetők. 
Megértésüket köszönjük!
Interaktív beszélgetéssorozatot indítunk!
2016. december 5.
Így készül(t) címmel beszélgetéssorozatot indítunk azzal a céllal, hogy nézőink, akik megtisztelnek minket bizalmukkal, közelebb kerüljenek színházunkhoz. Szeretnénk, ha megismernék produkcióink készülésének folyamatát színészeink szemszögéből. Olyan világot nyitunk meg Önök előtt, amit az ajánlók és kritikák, a különböző lapok írásai nem láttatnak… 
Moszkva-Petuski premier
2016. november 28.
Új stúdió-előadásunk, a Moszkva-Petuski premierjét szombaton tartottuk az Arizona Stúdióban. Venyegyikt Jerofejev kisregénye önéletrajzi ihletésű mű, amiből színpadi átiratot készítetett Tamási Zoltán, a szerző Walpurgis-éj, avagy a kővendég léptei című írását is felhasználva. A darab egy utazás története a moszkvai Kurszki pályaudvartól Petuskiig. Tömény bölcselet, elég sötét világkép és korrajz. És közben gurulunk a nevetéstől… míg megszakad a szívünk. 
Részeg orosz férfiakat játszani
2016. november 24.
A Moszkva-Petuski próbafolyamatának szépségeiről és nehézségeiről beszélgettünk tegnapi sajtótájékoztatónkon az alkotókkal. Tamási Zoltán, Fodor Annamária és Tóth Eszter stílusosan néhány vodkakoktél társaságában mesélt az újságíróknak.
Bemutattuk a Gellértegyi álmok nagyszabású feldolgozását
2016. november 7.
Az idei évad legkülönlegesebb nagyszínpadi produkcióját, a Gellértegyi álmokat szombaton mutattuk be. A különleges, hazai színházban még nem látott előadás próza és tánc egyetlen műben. A képzelet kiterjesztését pedig különleges vetítési technika teszi felejthetetlenül plasztikussá. 
Érzéseink, gyötrelmeink, örömeink és vágyaink ugyanazok
2016. november 8.

A Thália Színház új bemutatója az Arizona Stúdióban kerül színre november 27-én. A Venyegyikt Jerofejev: Moszkva-Petuski című regénye alapján készülő előadást Tamási Zoltán alkalmazta színpadra és rendezőként is ő jegyzi.

Gellérthegyi álmok a Hotel Gellértben
2016. október 26.

Szinte karnyújtási távolságból csodálhatták meg Schell Judit és Finta Gábor készülő produkcióját a sajtó képviselői a Danubius Hotel Gellért Gobelin Termében, ahol pár perces bemutatóval kezdődött a darab sajtóeseménye.  A hamarosan bemutatásra kerülő komplex színházi élményt ígérő előadás Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok című drámája alapján készül, a rendező Schell Judit, a koreográfus pedig Finta Gábor.

Szabó Erika A nagy kézrablásban!
2016. október 10.
Október 14-én pénteken debütál a Thália Színház közönsége előtt Szabó Erika A nagy kézrablás című előadásban, Marylin szerepében, a pitiáner bűnöző és drogdíler, Toby (Bán Bálint) barátnőjeként. Marilyn igazi lázadó, harcos típus. A nők egyenjogúságáért, az elfogadásért, az előítéletmentességért küzd, és ugyanezt várja el mindenkitől - így különösen humorossá válik találkozásuk a végtelenül rasszista Carmichaellel (Szervét Tibor).
Komédiában a Thália verhetetlennek bizonyult
2016. október 7.
A HVG által 2006 óta rendszeresen közreadott, a színházak közlésein és a szaktárca kulturális statisztikáin alapuló összeállításból kiderül, hogy az elmúlt években a színházak látogatottságában folyamatos növekedés mutatható ki. De nem csak a látogatószám nőtt, hanem a kínálat is bővült. A 2015-ös adatokat nézve az látszik, hogy a Thália Színház az elmúlt évben darabjaival a komédia műfajában az előkelő első három helyen szerepel. 
Ilyen volt a Színházak Éjszakája 2016
2016. szeptember 19.
Kedves Színházak Éjszakája látogatók! Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottak eseményeinken, és szerették a két Thália Sziesztát, a Színházi vetésforgót, a Gellérthegyi álmok előzetesét, a Bérgyilkos a barátom nyílt próbáját és az Arizona mulatót! Találkozzunk jövőre is! 

A képgaléria IDE kattintva nézhető meg! Videóösszeállítás ITT!