A HOSSZÚ HÉTVÉGE ALKALMÁBÓL A ROZSDA LOVAG ÉS A KÍSÉRTET CÍMŰ VARÁZSOS MESEJÁTÉKUNKRA OKT. 26-ÁN VASÁRNAP 11.00 ÉS 15.00 ÓRAKOR KEDVEZMÉNYES CSALÁDI JEGYEKKEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
Decemberben indul a Thália Szieszta!
2014. október 22.
Thália Szieszta címmel beszélgetés sorozatot indítunk a Thália Színház művészeivel a Mikroszínpadon. A december 27-ei első beszélgetésen Gubás Gabi, Fodor Annamária, Pindroch Csaba és Vida Péter színművészek vesznek részt, a beszélgetés témája pedig az ünnep, melyet Szily Nóra kérdésein keresztül járjuk körül!
Új szereplők az Esküvőtől Válóperigben!
2014. október 16.
Feydeau nagysikerű komédiáját 2012 májusi bemutatója óta játsszuk nagy sikerrel. Örömmel jelentjük, hogy Csányi Sándor, Schell Judit, Molnár Piroska és Szombathy Gyula összeszokott négyeséhez az idei évadtól Fodor Annamária és Tamási Zoltán csatlakozik!
'Határon Túli Hétfők' a Thália Színházban!
2014. október 12.
November közepétől egy hónapon át hétfő esténként határon túli társulatokat lát vendégül a Thália Színház nagyszínpada! A tavalyi évad sikeres bemutatóiból négy előadás kerül műsorra melyből hármat örökít meg a televízió. Meghívottaink: Székelyudvarhely, Temesvár, Újvidék és Marosvásárhely!
Vastaps 'A hőstenor' premierjén!
2014. október 13.

Ken Ludwig A hőstenor című darabját október 11-én mutatta be színházunk. Az amerikai bohózatot Réthly Attila rendezte, a közönség pedig vastapssal jutalmazta az előadást! Nem meglepő tehát, hogy a premier parti igazán fesztelen és örömteli hangulatban zajlott.

Pulcinella-díjat kapott Göttinger Pál a Telefondoktorért!
2014. október 15.

Az idei Vidor Fesztiválon A legjobb terapeutának járó elismerésben részesült Göttinger Pál, aki a Telefondoktor című egyszemélyes bohózat keddi előadása előtt Makk Károlytól vehette át a díjat színházunk Arizona Stúdiójában.

Interjú Réthly Attilával!
2014. október 6.
"Olyan közegbe érkeztem, ami épülni és fejlődni akar. Hosszútávú terveink vannak, látjuk honnan indultunk, és hová szeretnénk eljutni..." Réthly Attila, színházunk főrendezője a szinhaz.hu-nak nyilatkozott művészeti irányvonalakról, a színház profiljáról, személyes élményekről.