A DECEMBER 6-I A RÉZERDŐ LAKÓI ÉS A BRASS CIRKUSZ AVAGY MESE A TUBATIGRISRŐL ÉS A TROMBITAPARIPÁKRÓL CÍMŰ ELŐADÁSAINKON MEGLEPETÉS ÉRKEZIK A GYEREKEKHEZ! VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!
Interaktív művészeti középiskola a Thália Színházban
2015. november 25.
November 18-án színházunk adott otthont a MeSeKő Alapítvány szervezésében létrejött interaktív művészeti tanóráknak. Az esemény az árva- és elárvult tinédzserekért szervezett jótékonysági rendezvénysorozat részeként került megrendezére, fővédnöke Csányi Sándor művészeti igazgató.
Hozzá csatlakoztak a Thália Színház művészei, Schell Judit és Vida Péter, akik óraadó tanárként álltak a gyerekek elé. Ezen a napon nem tankönyvi szöveg alapján zajlottak a tanórák, az élő történetek, a humor, a tánc és az életesemények közben megélt érzések, gondolatok álltak a középpontban. 
Januárban újra lesz Thália Szieszta
2015. november 25.

2016. január 9-én immár hatodik alkalommal jelentkezik a Thália Szieszta. A nagyjából 85 perces műsorban most is a színház művészeivel találkozhat a néző, másképp. Hagyományos módon négy színművésszel beszélget a kíváncsi műsorvezető, Szily Nóra. A beszélgetés – a már megszokott módon – spontán, időnként meglepő vagy mulatságos, sőt, esetenként bizonyára tanulságos lesz! Mi sem tudjuk előre. 

Rövid a póráz – imázs- és plakátfotózás az Aria Hotelben
2015. november 17.

Az ötcsillagos Aria Hotel Budapest adott otthont a Thália Színház legújabb produkciója, a Rövid a póráz című előadás imázs- és plakátfotózásának, melyen a darab főszereplői közül Schell Judit, Pindroch Csaba és Szabó Győző vettek részt.  A fotók elkészítéséhez olyan környezet jöhetett szóba, ami megfelelne a darabbeli anyagias, ünnepelt popdíva, Lucette (Schell Judit) elvárásainak – mai, modern, különleges, de mégis visszafogottan elegáns.

Alul semmi premier
2015. november 2.

Teltház előtt mutatkozott be legújabb, Alul semmi című előadásunk a pénteki premieren, mely a legendás film színpadi változatának magyarországi ősbemutatója volt. A produkció óriási sikert aratott, a nézők percekig tartó vastapssal jutalmazták a nagyszerű játékot és a fergeteges koreográfiát! A történet a 80-as évekbeli Angliában játszódik, ahol Gaz (Szabó Győző), az acélipari munkás, állása elvesztésével kilátástalan helyzetbe sodródik. Csodálatos tervet eszelnek ki volt munkatársával: férfisztriptízzel keresnek pénzt, hogy kisiklott életüket helyrehozzák.  

Színházi élmények karácsonyra
2015. november 17.
Hétvégén már megnyitottak az első karácsonyi vásárok, így hát mi is belekezdtünk az ünnepi készülődésbe! 
Szabadon felhasználható ajándékutalványainkat keresse jegyértékesítő pontjainkon,

november 27-től pedig megtalál minket az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvényen.
Várunk mindenkit szeretettel!
Nyerjen luxus hétvégét könnyed kikapcsolódással!
2015. november 5.
Váltsa meg jegyét Félúton a Fórum felé, Két szék között vagy Hétköznapi őrületek című produkcióink november-decemberi előadásaira, a vásárlók között kisorsolunk 2 darab 2 fő részére szóló 2 éjszakás pihenést félpanzióval, az összes wellness szolgáltatás használatával a 15 éves, az 'Év szállodája 2014' díjat is elnyert négycsillagos Hotel Europa Fit Hévíz közreműködésével!
A játék időtartama: 2015. november 6. - december 12.
Sorsolás: 2015. november 30. 18.00, december 12. 18.00

JÁTÉKSZABÁLYZAT =>

Új szerelmespár a Két szék közöttben!
2015. október 13.
Idén februárban mutattuk be a Két szék között című darabot, amelynek főszerepeit – a szerelmeseket – az új évadtól két fiatal, a színházhoz szerződött tehetség, Lovas Rozi és Bán Bálint vette át Sodró Elizától és Mohai Tamástól. A nyaraló társaságban ördöngös férj, dévaj, feleség, léha szerető, erkölcsrendész kaszinótáncosnő… A dacos, fiatal Micheline beleszeret a párizsi aranyifjúba, George-ba, aki viszont éppen a nők elől menekül, méghozzá lehetőleg az összes többi nő karjába. A helyzet bonyodalmat szül, miközben szerelmeslevelek jönnek, mennek…
Vastaps-díj Pindroch Csabának!
2015. október 6.
Pindroch Csabának ítélték a legjobb színésznek járó Vastaps-díjat a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban, a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című darabban nyújtott alakításáért! Idén immár nyolcadik alkalommal vehették át az elismerést az előző évad legnépszerűbb előadásainak alkotói, valamint a legjobbnak tartott női és férfi színész. A díjakat hagyományosan a nézők szavazati alapján, hét kategóriában adja ki a teátrum. 
Gálaest Molnár Piroska születésnapja alkalmából
2015. október 5.
Október 3-án este tíz órától színházunk nagyszínpadán köszöntöttük Molnár Piroskát 70. születésnapja alkalmából. Az estre pályatársak, kollégák, tanítványok érkeztek. Nagyon sokan jöttek el közösen ünnepelni. Első produkciójaként a Thália Színház művészei, vezetőségének tagjai és munkatársai – azaz mi mindannyian köszöntöttük Molnár Piroskát a színpadon a Csárdáskirálynő című operettből elénekelve egy híres részletet, Jávori Ferenc (Budapest Klezmer Band) közreműködésével.
Színházak éjszakája 2015 - galéria
2015. szeptember 22.
Kedves Színházak éjszakája látogatók! Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottak eseményeinken, és szerették a Thália Sziesztát, a Két szék között beugró próbát, az Arizona mulatót és két stúdió-előadásunkat, a Kötélen a Niagara felett és a Maestro produkciókat! Találkozzunk jövőre is! A képgaléria IDE kattintva nézhető meg!
Videóösszeállítás a legjobb pillanatokból ITT!
Molnár Piroska a Színházi Kritikusok Céhének idei életműdíjasa
2015. szeptember 10.
2015-ben Molnár Piroska kapja a Színházi Kritikusok Céhének életműdíját. A díj átadására a Színikritikusok Díjának átadó ünnepségén, a Trafó – Kortárs Művészetek Házában, szeptember 20-án kerül sor. A Színházi Kritikusok Céhe ötödik alkalommal adja át életműdíját. A Színikritikusok Díja tizenöt kategóriájával ellentétben itt nincsenek jelöltek, a szakmai szervezet tagjai többfordulós szavazás útján döntenek arról, ki kapja az elismerést.
Pulcinella-díj a Garzonpánik szereplőinek!
2015. szeptember 8.
A legjobb trió Pulcinella-díját a Garzonpánik szereplői, Pálos Hanna, Klem Viktor és Szabó Győző kapták a 14. Vidor Fesztiválon. A science fiction a 011 Alkotócsoport és a Thália Színház közös produkciója. Nóra és Alvin összeköltöznek egy garzonba. Még aznap éjjel szakítanak. A gondok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy eltűnt az ajtó, amin keresztül el lehetne hagyni a lakást. Nóra és Alvin tehát kényszerűségből együtt maradnak. A lakás különleges adottságainak köszönhetően több mint háromszáz évig. Nóra és Alvin, Nóra & Alvin, Nóra Alvin, Noralvin. Mint valami fájdalomcsillapító.