Kedves Nézőink! A november 20-án 16.00 órakor kezdődő A nagy kézrablás című előadásunk elmarad! A jegyek a pénztárban visszaválthatók vagy más időpontban megtartott előadásra cserélhetők. Megértésüket köszönjük!
Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája
2016. október 24.
Szombaton mutatkozik be Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! a Thália Színház Mikroszínpadán!  "Régóta terveztem egy olyan jellegű megmérettetést, amikor egyedül vagyok a színpadon. Mivel saját produkcióról van szó, akárcsak a Mr. és Mrs. esetében, amit öt éve hatalmas sikerrel játszunk a feleségemmel, Verebes Lindával, tudtam, hogy szem előtt kell tartanom mind a művészi, mind a gazdasági szempontokat. 
Elindult a Moszkva-Petuski járat
2016. október 17.
Az 1990-ben elhunyt orosz író, Venegyikt Jerofejev legjelentősebb regényét Tamási Zoltán alkalmazta színpadra, főszereplésével november 27-től látható a Moszkva-Petuski című előadás, partnerei Fodor Annamária és Tóth Eszter

Venya, a seremetyevói kábelfektetési munkálatok egykori brigádvezetője, képzeletében legyeskedő angyalkái kíséretében vonatra száll a moszkvai Kurszki pályaudvaron. Lelke nyitott, szelleme szárnyal. Petuskiba készül, ahol a boldogság várja... És bőröndöcskéje zsúfolásig tömve színes sokféleségben tündöklő, magas alkoholtartalmú italkülönlegességekkel... 

Szabó Erika A nagy kézrablásban!
2016. október 10.
Október 14-én pénteken debütál a Thália Színház közönsége előtt Szabó Erika A nagy kézrablás című előadásban, Marylin szerepében, a pitiáner bűnöző és drogdíler, Toby (Bán Bálint) barátnőjeként. Marilyn igazi lázadó, harcos típus. A nők egyenjogúságáért, az elfogadásért, az előítéletmentességért küzd, és ugyanezt várja el mindenkitől - így különösen humorossá válik találkozásuk a végtelenül rasszista Carmichaellel (Szervét Tibor).
Bérgyilkos a barátom premier
2016. október 10.
Nagyszerű fogadtatás mellett mutatkozott be a 2016/2017-es évad első előadása, a Bérgyilkos a barátom. A francia bohózatszerző, Francis Veber (Balfácánt vacsorára, Magas szőke férfi felemás cipőben)halálosan mulatságos és képtelenül érzelmes darabja igazi világsiker, többször megfilmesítették, jelenleg is játsszák a londoni West Enden.
Komédiában a Thália verhetetlennek bizonyult
2016. október 7.
A HVG által 2006 óta rendszeresen közreadott, a színházak közlésein és a szaktárca kulturális statisztikáin alapuló összeállításból kiderül, hogy az elmúlt években a színházak látogatottságában folyamatos növekedés mutatható ki. De nem csak a látogatószám nőtt, hanem a kínálat is bővült. A 2015-ös adatokat nézve az látszik, hogy a Thália Színház az elmúlt évben darabjaival a komédia műfajában az előkelő első három helyen szerepel. 
Bérgyilkos a barátom sajtótájékoztató
2016. szeptember 27.
A Bérgyilkos a barátom sajtóeseményét egy különleges helyszínen, a Mellow Mood Hotels szállodacsoporthoz tartozó Cosmo City Hotel*** szobájában tartottuk, melynek érdekessége, hogy a tér ajtóval elválasztható vagy egybenyitható, akárcsak Pignon és Ralph szobái a színpadon. A helyiség nyújtotta játékos lehetőségeket kihasználva az előadás egy részletével leptük meg a sajtó képviselőit Vida Péter rendező, Nagy Viktor, Tamási Zoltán és Gubás Gabi részvételével. Az erről készült VIDEÓ ide kattintva megtekinthető. 
Különleges, hazai színházban még nem látott produkcióval készülünk az új évadra
2016. május 10.

Bár az idei színházi évad hamarosan zárul, a Thália Színház már a 2016/17-es szezonra készül – ma tartottuk az egyik legkülönlegesebbnek ígérkező nagyszínpadi produkció betekintő próbáját. A sajtó képviselői egy rövid részletet láthattak Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok című színdarabján alapuló vizuális tánc- és színházi fantáziából. A produkció két műfaj két vezető egyéniségének különleges, formabontó találkozása. 

Ilyen volt a Színházak Éjszakája 2016
2016. szeptember 19.
Kedves Színházak Éjszakája látogatók! Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottak eseményeinken, és szerették a két Thália Sziesztát, a Színházi vetésforgót, a Gellérthegyi álmok előzetesét, a Bérgyilkos a barátom nyílt próbáját és az Arizona mulatót! Találkozzunk jövőre is! 

A képgaléria IDE kattintva nézhető meg! Videóösszeállítás ITT!
Kiosztották a Vidor Fesztivál díjait
2016. szeptember 4.
A Vidámság és a Derű Országos seregszemléjén a Makk Károly Kossuth-díjas filmrendező vezette hattagú zsűri tizenkét elismerést adott ki. A legjobb férfi alakításért járó Arlecchino-díjat Szervét Tibornak ítélték A nagy kézrablás félkezű pszichopatájának megformálásáért!