Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2015. március 7-én 20 órára meghirdetett Thália Szieszta – nőnapi „különkiadás” című beszélgetőshow kezdési időpontja technikai okok miatt megváltozott, délután 17 órára került át. A megváltott jegyek erre az időpontra nem érvényesek, de cserélhetőek, vagy visszaválthatók a színház jegypénztárában 2015. 03. 07-én 17 óráig! Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. 
Ùj produkció Koltai Róbert rendezésében!
2015. február 25.
A Jelenetek 2 házasságból és a Napló-szilánkok sikere nyomán áprilisban új bemutatóra készül a Thália Színház Mikroszínpadán Koltai Róbert. Lev Tolsztoj Kreutzer-szonátája alapján készült előadásban Koltai Róbert partnere Gubás Gabi lesz, Koltai pedig nem csak játssza, hanem rendezi is a darabot!
A Napsugár fiúk a Tháliában!
2015. február 23.

Március 9-én folytatódik a nagysikerű Határon Túli Hétfők sorozatunk  Neil Simon népszerű vígjátékával, A Napsugár Fiúkkal. Az előadást Parászka Miklós, a csíkszeredai színház igazgatója és művészeti vezetője rendezte, akit Spilák Klára kérdezett színészi jutalomjátékról, korszerűségről, és a csíkszeredai színház hármas funkciójáról és törekvéseiről.

 

Öt széken a Két szék közöttről
2015. február 22.
Ùj bemutatónk, a Két szék között című francia vígjáték kapcsán régi és mai udvarlási szokásokról, szerelmes levelekről, a szereppekkel kapcsolatos kihívásokról beszélgettünk, és szóba került az örök kérdés is: "Vajon mi kell a nőnek?!" Méhes László rendezőt, Szervét Tibort és Mohai Tamást, a darab férfi főszereplőit és Csányi Sándort, színhazunk művészeti vezetőjét Szily Nóra kérdezte.
Humorfesztivál díjátadó
2015. február 17.
Február 17-én ünnepélyes keretek között átadtuk a 3. Thália Humorfesztivál díjait. A legjobb nagyszínpadi előadás díját a Pécsi Nemzeti Színház 39 lépcsőfok című előadása kapta, de díjaztuk a legjobb női és férfi alakítést, a legjobb rendezést és a legjobb stúdióprodukciót is, de különdíjat is kiosztott a zsűri.
Öt nap alatt tizenegy produkció!
2015. február 6.
Február 4-én az Új Stúdióban tartottuk a 3. Thália Humorfesztivál sajtótájékoztatóját Bereményi Géza színház igazgató és Lantos Anikó fesztivál igazgató részvételével. A február 11-én kezdődő humorfesztivál kísérőeseményeként már most látható a Hétköznapi örömök című, Kálló Péter fotóriporter vidám képeit bemutató kiállítás az előcsarnokunkban.
Thália Szieszta - Nőnapi Különkiadás
2015. február 2.
A harmadik alkalommal jelentkező Thália Szieszta nőnapi „különkiadására” kerül sor március 7-én! Ez alkalommal is a színház művészeivel találkozhat a néző, másképp. Viszont az eddigi két Thália Sziesztától eltérően, most négy helyett három színészünkkel és egy meglepetésvendéggel beszélget a kíváncsi műsorvezető, Szily Nóra.