Tóth Eszter interjú
2014. szeptember 29.
Színházunk bájos és tehetséges színésznője vicces egybeesésnek köszönhetően két párhuzamosan futó szerepében is stewardesst alakít. Eszterrel repülésről, önbizalomról, színész kollégákról beszélgettünk, és megtudtuk, mi történik, ha szabadtéri előadás közben váratlanul leszakad az ég.
Visszaváltható belépők
2014. szeptember 30.
Egy korábbi műsorváltozás okán október 1-én és a 2-án a 'Kincsem' előadás helyett a 'Boeing,Boeing - Leszállás Párizsban' című darab látható. A Kincsemre váltott belépők az előadást követő 8 munkanapon belül visszaválthatóak jegypénztárunkban, vagy becserélhetőek az aznapi Boeing, Boeing című előadásra !
Boeing, Boeing - ismét leszállunk Párizsban!
2014. szeptember 24.
Megkezdtük a Boeing, Boeing felújító próbáit - több tucat telt házas előadás után október 1.-én és 2-án ismét fogjuk a bőröndjeinket, becsekkolunk, és leszállunk Párizsban! Egy lakás, egy férfi, három szoba és három nő...csak össze ne találkozzanak egymással...!
Interjú a Kötélen a Niagara felett női főszereplőjével
2014. szeptember 25.
Gáspár Kata és Sálinger Gábor szereplésével  szeptember 27-én mutatják be Alonso Alegría perui szerző Kötélen a Niagara felett című színdarabját az Új Stúdiónkban. A történet egy 60 éves artista és egy 17 éves fiatal lány találkozásáról szól, akik arra vállalkoznak, hogy közösen menjenek át a Niagara felett.
Íme, A hőstenor nyílt próbájának legjobb pillanatai!
2014. szeptember 24.
A Színházak Éjszakáján tartott telt házas nyílt próbánk annyira viccesen alakult, hogy eredetileg ugyan nem terveztük felvenni, de végül előkaptunk egy okostelefont, és megörökítettük a legjobb pillanatokat. Emlékül mindazok számára, akik ott voltak, és azoknak is, akik nem jutottak be a nézőtérre.
A hőstenor sajtótájékoztatóján jártunk
2014. szeptember 18.
Első bemutatókként Ken Ludwig A hőstenor című bohózatát láthatja a közönség Réthly Attila rendezésében október 11-én. A sajtótájékoztatón a Funzine újságírója kérdezte művészeinket a mögöttük álló sikerekől és az előttük álló kihívásokról.