JEGYÁRUSÍTÓ HELYEINKEN A REPERTOÁRUNKON SZEREPLŐ ÖSSZES ELŐADÁSRA SZABADON FELHASZNÁLHATÓ KARÁCSONYI AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁLTHATÓ, KÜLÖNBÖZŐ ÉRTÉKBEN.  A RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTSANAK!
Radu-Alexandru Nica interjú!
2014. november 18.
November 24-én a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház 'Futótűz' című előadásával vendégszerepel nagyszínpadunkon. A Határon Túli Hétfők programsorozat keretében látható előadás rendezője Radu-Alexandru Nica, akinek munkáit Chicagotól Ulmig több külföldi színpadon is bemutatták már. A magyar társulattal első alkalommal dolgozott.
Hétköznapi őrületek - sajtótájékoztató
2014. november 17.
A kortárs cseh író, Petr Zelenka remek darabjának sajtótájékoztatójára apró huncutsággal készültünk. A sajtótájékoztató díszletét csinos próbababák alkották, akik közé becsempésztük a Hétköznapi őrületek plakátjain is szereplő Bánovits Vivianne-t...
Decemberben indul a Thália Szieszta!
2014. október 22.
Thália Szieszta címmel beszélgetéssorozatot indítunk a Thália Színház művészeivel a Mikroszínpadon. A december 27-ei első beszélgetésen Gubás Gabi, Fodor Annamária, Pindroch Csaba és Vida Péter színművészek vesznek részt, a beszélgetés témája pedig az ünnep, melyet Szily Nóra kérdésein keresztül járjuk körül!
Karácsonyi ajándékutalvány!
2014. november 10.
Lepje meg szeretteit karácsonykor élményekkel és sok-sok nevetéssel! Jegyárusító helyeinken a repertoárunkon szereplő összes előadásra szabadon felhasználható ajándékutalvány váltható! A részletekért kattintsanak!
Fontos díjat nyert Molnár Piroska!
2014. november 10.
Örömmel jelentjük, hogy a hétvégén véget ért 24. cottbusi nemzetközi filmfesztiválon a legjobb színésznőnek járó elismerést Molnár Piroska nyerte el a Pálfi György rendezte Szabadesés című film főszerepéért. Gratulálunk a művésznőnek!
 Megkezdődtek a Hétköznapi őrületek próbái!
2014. október 30.
A hőstenor premierjének sikere után nincs megállás, máris megkezdődtek decemberi bemutatónk, a Hétköznapi őrületek próbái. A kiváló kortárs cseh író, Petr Zelenka komédiájában Prágában találjuk magunkat.