KEDVES NÉZŐINK!

A 2015. ÁPRILIS 24. 20.00 ÓRÁRA MEGHIRDETETT nőNYUGAT ELŐADÁSUNK BETEGSÉG MIATT ELMARAD!
A JEGYEK A TOVÁBBI ELŐADÁSOKRA NEM ÉRVÉNYESEK, A PÉNZTÁRBAN VISSZAVÁLTHATÓAK VAGY BECSERÉLHETŐEK AZ ÁPRILIS 26-I, VASÁRNAPI ELŐADÁSRA. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Utoljára látható előadások
2015. április 24.
Négy nagyszínpadi előadásunktól búcsúzunk az évad végén. Molnár Ferenc Liliom című előadását április 12-én játszottuk utoljára; Madách Színházzal közös produkciónk, az Ördöglakat április 30-án látható végső alkalommal; a Feydeau egyfelvonásosaiból készült Esküvőtől válóperig utoljára május 22-én látható, a Balkán Kobra című zenés rajcsúrt utolsó előadását pedig május 28-án nézhetik meg.
Májusban ismét Szemle!
2015. április 4.

Május 11. és 15. között negyedik alkalommal rendezzük meg a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjét, melyen 5 nap alatt 8 előadást láthat majd a közönség!  A színház jegypénztárában és szervezési osztályán már kaphatók a kedvező árú fesztiváljegyek és bérletek.

Lezárult a táncos casting
2015. április 21.
A Félúton a Fórum felé című musical-komédia táncos szerepeire castingot hirdettünk, melyet április 20-án tartottunk a Nagyszínpadon. A válogatást a kurtizánok figuráira írtuk ki, és olyan különleges alkatú - magas, telt idomú - 20 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését vártuk, akik profi tánctudás birtokában vannak.
Siket és nagyothalló fiatalok vendégeskedtek a színházban
2015. április 20.
Jelnyelvi tolmácsolás és indukciós hangerősítéssel történő kommunikációs akadálymentesítés révén a A férfiagy, avagy nincs itt valami ellentmondás? előadását 32 siket és nagyothalló fiatal nézte meg halló kísérőik társaságában a Thália Színházban. Örülünk, hogy nálunk jártak!
Végállomás premier
2015. április 13.
Nagy sikerrel mutattuk be Végállomás című előadásunkat szombaton a Thália Színház Mikroszínpadán! A feszült krimit Lev Tolsztoj Kreutzer-szonátája alapján B. Török Fruzsina alkalmazta színpadra - a fiatal szerzőnek a Jelenetek 2 házasságból és a Napló-szilánkok után ez a harmadik közös produkciója Koltai Róberttel, aki az előadás főszereplője és rendezője is egyben.
Ketten egyedül sajtótájékoztató
2015. április 9.

Május 9-én Goda Krisztina rendezésében mutatjuk be legújabb nagyszínpadi produkciónkat, a 'Ketten egyedül' című darabot, amelyben Schell Judit és Csányi Sándor alakítják a főszerepeket. A vidám hangulatú sajtótájékoztatón Schell Judit kávét szolgált fel, Csányi Sándor pedig hamburgert készített a meglepett újságíróknak.