Bérgyilkos a barátom sajtótájékoztató
2016. szeptember 27.
A Bérgyilkos a barátom sajtóeseményét egy különleges helyszínen, a Mellow Mood Hotels szállodacsoporthoz tartozó Cosmo City Hotel*** szobájában tartottuk, melynek érdekessége, hogy a tér ajtóval elválasztható vagy egybenyitható, akárcsak Pignon és Ralph szobái a színpadon. A helyiség nyújtotta játékos lehetőségeket kihasználva az előadás egy részletével leptük meg a sajtó képviselőit Vida Péter rendező, Nagy Viktor, Tamási Zoltán és Gubás Gabi részvételével. Az erről készült VIDEÓ ide kattintva megtekinthető. 
Világítástechnikus keresünk!
2016. szeptember 23.
A Thália Színház szakképzett világítástechnikust keres, jelentkezéseket a bodon.karoly@thalia.hu e-mail címen várjuk!
Ilyen volt a Színházak Éjszakája 2016
2016. szeptember 19.
Kedves Színházak Éjszakája látogatók! Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottak eseményeinken, és szerették a két Thália Sziesztát, a Színházi vetésforgót, a Gellérthegyi álmok előzetesét, a Bérgyilkos a barátom nyílt próbáját és az Arizona mulatót! Találkozzunk jövőre is! 

A képgaléria IDE kattintva nézhető meg! Videóösszeállítás a legjobb pillanatokból hamarosan!
Átadtuk a Vidéki Színházak Fesztiválja 2016 díjait
2016. szeptember 13.

Vasárnap véget ért a Vidéki Színházak Fesztiválja, szeptember 5-11. között kilenc előadással vártuk a kedves közönséget. A vidéki színházak színvonalas produkciói és a kedvező jegyárak ezúttal is vonzották a nézőket, minden előadást telt ház előtt játszottunk. A produkciókat öttagú zsűri értékelte, akik a következő díjakat osztották ki. 

Bérgyilkos a barátom olvasópróba
2016. augusztus 24.
A 2016/17-es színházi évad nagyszínpadi bemutatóinak sorát a Bérgyilkos a barátom című produkcióval nyitjuk október 8-án. Hétfőn megtartottuk az olvasópróbát, melyet a darab rendezője, Vida Péter nyitott meg. A népszerű színművészt 2012 óta láthatják a Thália Színház nagy sikerű produkcióiban: Boeing, boeing - Leszállás Párizsban, A hőstenor, Rövid a póráz, Alul semmi, Hétköznapi őrületek és Ecc-pecc kimehetsz, megannyi őrületesen szórakoztató alakítás tette sokak kedvencévé - de nagysznípadi rendezésre most először kapott lehetőséget.
Különleges, hazai színházban még nem látott produkcióval készülünk az új évadra
2016. május 10.

Bár az idei színházi évad hamarosan zárul, a Thália Színház már a 2016/17-es szezonra készül – ma tartottuk az egyik legkülönlegesebbnek ígérkező nagyszínpadi produkció betekintő próbáját. A sajtó képviselői egy rövid részletet láthattak Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok című színdarabján alapuló vizuális tánc- és színházi fantáziából. A produkció két műfaj két vezető egyéniségének különleges, formabontó találkozása.