KEDVES NÉZŐNK! VÁLTSON BÉRLETET A 2017/2018 ÉVAD ELŐADÁSAIRA - A VIP PREMIERBÉRLET ÉS SZABADBÉRLETEINK ELÉRHETŐK IDE KATTINTVA => A BEMUTATÓT KÖVETŐ ELSŐ ELŐADÁSOKRA 2017. SZEPTEMBER 22-IG A JEGYEK KEDVEZMÉNNYEL KAPHATÓK!
Bereményi Géza Budapest díszpolgára
2017. június 23.
Budapest díszpolgárává választották Bereményi Gézát!  Az elismerő címben azok részesülnek, akik kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak és Budapestnek dicsőséget szereztek. A Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező 2012-2017 között a Thália Színház igazgatója, jelenleg tanácsadóként vesz részt a színház életében. Szívből gratulálunk az elismeréshez!
Nyári nyitvatartás
2017. június 7.
JEGYPÉNZTÁR (A SZÍNHÁZ ÉPÜLETÉBEN) 

Telefon: (1) 331-0500
Nyári nyitvatartás június 30-ig:

  • az előadások napján, hétköznap 10.00-21.00 óráig
  • szünnapokon és szombat-vasárnap 14.00-19.00 óráig
  • ha nincs előadás, hétköznap 10.00-19.00 óráig
Önfeledt szórakozás – két bohózat és egy vígjáték a 2017/2018-as évadban
2017. május 12.

A következő színházi évad nagyszínpadi bemutatóinak sorát Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változata, a Csoda korban élünk (Szigliget) nyitja. A Hamvai Kornél átdolgozásában készült „retróbohózatban” mindenki előtt csak egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik.

2017. június 19.

A Vidéki Színházak Fesztiválja keretében szeptember 5-én tekintheti meg először a budapesti közönség a Pécsi Nemzeti Színház játékát, az Ádám almáit. Anders Thomas Jensen mára kultikussá vált filmjének színpadi adaptációját idén februárban mutatták be Pécsett, Paczolay Béla rendezésében. Az előadásról a darab főszereplőjével, Cserna Antallal beszélgettünk…

Évadzáró társulati ülés 2016/2017
2017. június 14.

Június 12-én, hétfő délelőtt tartottuk évadzáró társulati ülésünket. Csányi Sándor művészeti vezető köszöntötte a társulatot, majd értékelte az évadot, és Hamvai Kornél művészeti vezetővel közösen hivatalosan is bejelentette a következő évad produkcióit. Végezetül Kálomista Gábor ügyvezető megköszönte a közös munkát.

2017. június 6.

Szeptember 9-én a Vidéki Színházak Fesztiválja keretében a Békéscsabai Jókai Színház vendégjátékát, Örkény Macskajátékát nézhetik meg az érdeklődők. A tavaly szeptemberben bemutatott darab főszerepében Felkai Eszter és Fodor Zsóka látható, rendezője, Juhász Róza. Az előadás létrejöttéről Fodor Zsókával beszélgettünk…

A Vidéki Színházak Fesztiváljával nyitjuk ismét az évadot
2017. május 22.
A Thália Színház 2017. szeptember 4–10. között hatodik alkalommal rendezi meg hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját. A hét nap alatt ismét kilenc előadás várja majd a színházkedvelő közönséget. 
A főnök meg én meg a főnök premier
2017. május 1.
A főnök meg én meg a főnök címmel Sebestyén Aba rendezésében mutattuk be Goldoni Két úr szolgája című komédiáját Hamvai Kornél átiratában, mely a mába helyezi a történetet. A produkciót április 29-én láthatta először a közönség a Nagyszínpadon, Vida Péter, Molnár Piroska, Szabó Erika, Bán Bálint, Tóth Eszter, Mózes András, Pindroch Csaba, Fodor Annamária és Tamási Zoltán szereplésével. 
„Ez egy nagyon jókedvű, vidám és felkészült csapat”
2017. április 18.

Epres Attila márciusban csatlakozott A hőstenor színészgárdájához.  A beállásról és a darabról beszélgettünk vele.

Milyen nehézségeket rejt magában a beállás egy már jó ideje futó előadásba?

Elsősorban a szerep nagysága volt első ránézésre veszélyes.