Ketten egyedül - Így készült(t)...

Terrence McNally
Nagyszínpad
Ketten egyedül - Így készült(t)...
New York-i duett
a Thália Színház saját előadása

90 perc, szünet nélkül

Az előadás után interaktív beszélgetés a Thália Színház művészeivel, műsorvezető Abaházi Csaba

A műsor témája: Így készül(t) az Oscar – avagy kulisszatitkok, sztorik, a próbafolyamat buktatói


New York. Frankie felszolgáló, Johnny szakács. Először kinézték egymást az étteremben. Azután szeretkeztek. Eddig csodálatos, de rá kéne jönni, hogyan tovább. 

A darabból nagy sikerű film készült Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel, Krumplirózsa címmel.


Így készül(t):

Így készül(t) címmel beszélgetéssorozatot indítottunk azzal a céllal, hogy Önök, akik megtisztelnek minket bizalmukkal – hiszen jegyet váltanak előadásainkra – közelebb kerüljenek színházunkhoz. Szeretnénk, ha megismernék produkcióink készülésének folyamatát színészeink szemszögéből. A beszélgetésre az előadás után kerül sor, egy rövid szünetet követően a Nagyszínpadon. A próbafolyamat buktatóiról, kihívásairól hallhatnak – vicces történeteket is – az alkotóktól, szereplőktől. 

Történetek tehát, amikről a színház folyosóin, a művészbüfében beszélnek… Az Így készül(t) házigazdája Abaházi Csaba rádiós műsorvezető, aki Önöknek is megadja a kérdezés lehetőségét. Bízunk benne, hogy színészeinkkel maradnak erre a nagyjából 30 percesre tervezett, reményeink szerint szórakoztató kis műsorra. Természetesen, ha valaki a távozás mellett dönt, az előadás utáni rövid szünetben lesz rá lehetősége.

A műsor témája:  Így készül(t) az Oscar – avagy kulisszatitkok, sztorik, a próbafolyamat buktatói – avagy kulisszatitkok, sztorik, a próbafolyamat buktatói


– mert vannak olyan történetek, amiket csak Önökkel szeretnénk megosztani… – 

Jegyvásárlás
Szereplők:

Kapcsolódó videókKinyit


Ketten egyedül - TV szpot