Hét randi

Olt Tamás
Új Stúdió
Hét randi
Csokonai Nemzeti Színház

(HumorFesztivál)


Egyfelvonásos szerelmeses sztendbájmí

A férfi-nő viszony variációinak tárháza végtelen. A tengernyi verzióból Olt Tamás „egyfelvonásos, zenéses, sztendbájmí”-je hét történetet, avagy hét randit mesél el nekünk. Közös bennük a kiindulópont: mindegyikük egy szál rózsa átadásával indul, majd heten hétfelé mennek tovább.

Láthatunk alakoskodó, ál-udvarias férfit és nőt, akik az őszinteségre emelik poharukat, miközben minden gesztusuk hazugság. Láthatunk egy online társkereső oldal szülte első randit, amelyen a nő csupán alkalmi légyottra vágyik, a férfi pedig félénken és meglehetősen szerencsétlenül a pátosszal teli szerelmet keresi. Láthatunk egy jelbeszélő párt is, akiket abszurd módon az örökös, csendes veszekedés tart össze. De olyan holtvágányra futott párkapcsolatot is láthatunk, amelyben az egykori közös elvek szertefoszlottak, és ma már a hajdani közös nevetések emléke is okot ad a viszályra.

Olt Tamás egyfelvonásosa egy sokszínű szerelem-mozaik, amelyben akár a magunk idilli, tragikus, humoros vagy épp abszurd történetére is ráismerhetünk.

Jegyvásárlás
Szereplők:

Lány
Szűcs Kata

Fiú
Vaszkó Bence


Koreográfus:
Laczó Zsuzsa

Ügyelő:
Sárkány Gyula

Súgó:
Lezó Ádám

 

Rendező: Olt Tamás

Az előadást, egyes jelenetek pikantériája miatt, tizenöt év alattiaknak nem ajánljuk!

Az előadás hossza 65 perc, szünet nélkül.