A szomszédnéni odaát van

Szomszédnéni Produkciós Iroda
Mikroszínpad
A szomszédnéni odaát van

Miről fog szólni az előadás?

Mivel négyszemélyes ez a kabaré, ezért írtunk ide négyszemélyes jeleneteket. Ráadásul régen, még a kezdetek kezdetén a Szomszédnéni Produkciós Iroda háromtagú volt, így abból az időből is maradtak jelenetek. Ezeket újra írtuk, átfogalmaztuk és színpadra alkalmaztuk.

A vezérfonal egy ember élete, amit nyomon követünk az előadás során az elejétől a végéig, vagyis minden életkor benne lesz. Ez tulajdonképpen egy olyan darab, hogy mikor elkezdtük, még mi sem tudtuk pontosan mi lesz belőle. Most, egy héttel a bemutató előtt már sejtjük.

Ez egy négyszereplős, jelmezes, díszletes, zenebejátszásos kabaré, míg a Dumaszínházban inkább beszélgetős párbeszédek vannak. Ott nincs díszlet, nincs kellék, nagyjából hozzuk a karaktert. Az ennek egy lecsupaszított változata.

Itt viszont egy pompázatos, csillogó, Las Vegas-i dolog készül, úgy kell elképzelni. Na, jó, hogy mégse essek túlzásokba, talán nem Las Vegas, hanem inkább csak egy Moulin Rouge, vagy egy Cirque de Soleil.

Többször vetkőzünk is a darabban. Egyszer pelenkára. Aki eljön erre az előadásra, csak nyerhet, mert teljesen más jeleneteket adunk elő, mint a Dumaszínházban.

Jegyvásárlás
Szereplők:

Szereplők:
Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs, Janklovics Péter, Vida Péter
 


Szerzők: Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs

Grafika: Tóth Szabolcs

Jelmez: Kenyeri Orsolya

Világítás: játékmester: Vida Péter

Effektek: Bruti

Súgó: Németh Dóra

 

Kapcsolódó galériákKinyit