A nagy kézrablás - Humorfesztivál 2017

Martin McDonagh
Nagyszínpad
A nagy kézrablás - Humorfesztivál 2017
a Thália Színház saját előadása

fekete komédia

1 óra 15 perc, szünet nélkül

Tarlington. Mervyn, a kisvárosi szálloda recepciósa mindig arra várt, hogy életének dögunalmát fölkavarja egy igazi dráma. Amikor lövés dörren az emeleti szobában, és Mervyn egyedül találja a gyanús, félkezű vendéget, a drogdílernek és csajának pedig nyoma veszett, már tudja: eljött a nap.

Martin McDonaugh misztikus, fekete komédiáinak sorát erősíti A nagy kézrablás is, mely az Erőszakik és A kripli alkotójának Magyarországon még nem játszott darabja, egy gyilkos humorú élet-halál harc. 

A párbeszédek Tarantino és Guy Ritchie figuráit idézik, a bűnügyi történetben mintha a Sin City és a Csupasz pisztoly filmek világa találkozna egymással…


Amire a néző még számíthat - erős karakterek, erős kifejezések

Ön káromkodott már életében? Mert mi még nem! Viszont az előadás szereplői néha cifrán szentségelnek. Mindezt persze csak azért teszik, mert közvetlen életveszélyben vannak, fegyvert fognak a fejükhöz és leöntik őket egy kanna benzinnel. Szerintünk ilyen helyzetben ez megbocsájtható. Ön szerint is, igaz?

Ha szereti Tarantino vagy a Coen testvérek filmjeit, ezt is imádni fogja! Fergetegesen erőszakos jelenetekkel és lehengerlően brilliáns szitkozódásokkal várjuk Önöket! Kérjük, jegyelővétel előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Jegyvásárlás
Szereplők: